Wij staan voor u klaar

Angst Tandarts

Angst Tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? Dat komt heel vaak voor. Niet veel mensen gaan voor hun plezier naar de tandarts. De tandartsen van Tandheelkundige Kliniek Atlas stellen u op uw gemak. Meestal zit de angst in uw hoofd maar valt het achteraf vaak ontzettend mee.

Angst tandarts Amsterdam

Tandheelkundige Kliniek Atlas heeft er dagelijks mee te maken. Wij doen er alles aan om angst voor de tandarts te verminderen of geheel weg te nemen. Wij zijn er immers om u te helpen. Daarom leggen wij rustig uit wat u bij iedere behandeling kunt verwachten.

Kinderen en Angst voor de tandarts

Wij raden ouders aan hun kinderen vanaf kleins af aan mee te nemen bij een bezoek aan de tandarts. Zo kunnen kinderen op een fijne manier kennis maken met één van onze tandartsen. En gaat de angst vanzelf weg. Er wordt een klein “babbeltje” gemaakt waardoor de tandarts ze leert kennen en het geen vreemde voor het kind is wanneer er in zijn mond wordt gekeken.

Allerlei behandelingen

Tandheelkundige Kliniek Atlas is thuis op allerlei tandheelkundige gebieden. Gaatjes vullen, tanden bleken, halfjaarlijkse controles, mondhygiëne etc.

Tandheelkundige Kliniek Atlas begrijpt uw situatie:
Contactgegevens

Openingstijden

Op woensdag zijn wij niet telefonisch bereikbaar