Orthodontie

U kunt bij ons terecht voor Orthodontie

TrioClear is een product van Elysee Dental dat een comfortabele en onzichtbare oplossing biedt voor het verkrijgen van een mooi en recht gebit. In tegenstelling tot traditionele beugels is TrioClear vrijwel onzichtbaar, nauwelijks voelbaar en comfortabel in gebruik. Het vermijdt ongemakken zoals etensresten en mondgevoeligheid, waardoor de weg naar een zelfverzekerde glimlach aangenamer wordt. Dit is met name gunstig voor volwassenen, waardoor de drempel om voor een beugel te kiezen aanzienlijk wordt verlaagd. Elysee Dental, het tandtechnisch laboratorium achter TrioClear, vervaardigt op maat gemaakte beugels in samenwerking met tandartsen om een optimale kwaliteit te waarborgen.

De behandeling

De behandeling verloopt in 3 simpele stappen:

  • Stap 1: Een Intake om een behandelplan op te stellen.
  • Stap 2: Afdrukken en foto’s worden genomen van je tanden waarna er en 3D simulatie van de behandeling wordt gemaakt, dit is uniek en niet mogelijk als je een slotjesbeugel neemt.
  • Stap 3: De daadwerkelijke plaatsing van de “onzichtbare beugel”. Vervolgens kom je om de 2 á 3 maanden voor een controle en als je klaar bent met de laatste set hoesjes kom je voor de eindcontrole. Meer informatie? De behandeling vindt plaats op locatie. Voor het maken van een intake afspraak kunt u vragen om een afspraak in te plannen.
Contactgegevens

Openingstijden

Op woensdag zijn wij niet telefonisch bereikbaar

Orthodontie

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.