Werken bij

Vacature tandarts
Den Haag

Vacature: Tandarts (BIG geregistreerd) voor tandartspraktijk Prinsen en Jeukens in Den Haag

8 uur per week op donderdag

Wat wij zoeken?

Voor onze tandartspraktijk Prinsen en Jeukens, gelegen in Den Haag, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie tandarts. Het is een kleinschalige praktijk waarin algemene tandheelkunde wordt bedreven. Wij willen de patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen Prinsen en Jeukens.

Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een parttime functie als zzp’er voor de donderdag.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vind het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen.

Wat wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Op woensdag zijn wij niet telefonisch bereikbaar